dissabte, 4 d’octubre del 2008

Bufandarra 2008 !!!

Hola a totes! Bones notícies: Bufandarra is back! :D

A petició popular tornem a organitzar un intercanvi de bufandes fetes a mà entre tots els participants de BK! Bufandarra 2008 serà bàsicament com la primera edició, però com que hi ha gent nova que l'any passat no va participar, a continuació us passo una mica d'informació útil:

  • Llegiu amb atenció les normes de l'intercanvi (publicades aquí)
  • Teniu un recopilatori de patrons de bufandes en aquest post, tot i que aquest any comptem amb la inestimable ajuda de Ravelry ;)
  • Vols participar en aquest bloc? Cap problema! Envia'm una adreça d'email que vulguis fer servir com a usuari de Blogger (o la que utilitzes normalment) i t'afegiré com a autor :) També pots deixar comentaris!
  • El propòsit últim d'aquest intercanvi és divertir-se!! Passa't-ho bé triant patrons, comprant llana, deixant comentaris misteriosos al bloc de la teva víctima, preparant un paquet ben maco amb alguna que altra sorpresa extra... ;)
  • Per últim, i molt important: apunteu-vos només si teniu la total seguretat de que podreu respectar els límits de temps i que sabreu adaptar la vostra bufanda als gustos i indicacions de la vostra víctima. Sembla una tontería, però es un punt en què molta gent falla.
Bufandarra 2008 es posa en marxa!!