dissabte, 4 d’octubre del 2008

Normes de Bufandarra 2008

Aquestes són les normes de Bufandarra 2008, l'Intercanvi de Bufandes de BK!. Qualsevol dubte o suggeriment que tingueu sobre elles, feu-me'l saber per email o en un comentari :)

  1. Aquest intercanvi està organitzat en exclusiva per a les integrants del grup Barcelona Knits!
  2. L'objectiu de l'intercanvi és teixir una bufanda per a altra persona, amb un patró i un material de la teva elecció, seguint tant com sigui possible les indicacions que la teva "víctima" haurà descrit a l'apuntar-se respecte a les seves preferències personals.
  3. Òbviament, la destinatària de la teva bufanda no ha de conèixer la teva identitat fins al dia de lliurament de les bufandes.
  4. Per a apuntar-se a l'intercanvi, simplement envia un e-mail a l'adreça del blog (en la columna de la dreta), copiant aquest formulari d'inscripció i emplenant-lo amb les teves dades.
  5. L'adreça de email que posis, si vols, es pot afegir com a usuari d'aquest bloc, de manera que puguis deixar missatges per les altres participants o comentar els teus progressos. Pots posar l'adreça que vulguis, bé la teva de sempre o una que et facis només per aquest intercanvi.
  6. La data límit per a apuntar-se és el dissabte 11 d'octubre. A l'endemà, diumenge 12 d'octubre, es realitzarà el sorteig entre les participants i començarà el termini per a teixir la bufanda a la teva sorpresa.
  7. El lliurament de la bufanda es realitzarà en el transcurs d'un esmorzar/berenar/sopar (encara per decidir) que totes la participants de Bufandarra 2008 celebrarem entre finals de novembre i principis de desembre (dat encara també per decidir xD). D'aquesta manera tindreu aproximadament un mes i mig per fer la bufanda. A mesura que avanci l'intercanvi decidirem el tipus de celebració, el lloc i la data.
  8. Durant tot aquest temps podeu posar-vos en contacte amb la vostra sorpresa, enviant-li emails, deixant-li comentaris en el seu blog o missatges en aquest mateix blog. Però no reveleu la vostra identitat!