dissabte, 9 de juny del 2007

Normes de Bufandarra

Aquestes són les normes de Bufandarra, l'Intercanvi de Bufandes de BK. Qualsevol dubte o suggeriment que tingueu sobre elles, feu-me'l saber per email o en un comentari :)
  1. Aquest intercanvi està organitzat en exclusiva per a les integrants del grup Barcelona Knits!
  2. L'objectiu de l'intercanvi és teixir una bufanda per a altra persona, amb un patró i un material de la teva elecció, seguint tant com sigui possible les indicacions que la teva "víctima" haurà descrit a l'apuntar-se respecte a les seves preferències personals.
  3. Òbviament, la destinatària de la teva bufanda no ha de conèixer la teva identitat fins al dia de lliurament de les bufandes.
  4. Per a apuntar-se a l'intercanvi, simplement envia un e-mail a l'adreça del blog (en la columna de la dreta), copiant el formulari d'inscripció que veuràs més baix i emplenant-lo amb les teves dades.
  5. L'adreça de email que posis serà utilitzada per crear-te un usuari a aquest bloc, de manera que puguis deixar missatges per les altres participants o comentar els teus progressos. Pots posar l'adreça que vulguis, bé la teva de sempre o una que et facis només per aquest intercanvi.
  6. La data límit per a apuntar-se és el dimecres 20 de juny. A l'endemà, 21 de juny, es realitzarà el sorteig entre les participants i començarà el termini per a teixir la bufanda a la teva sorpresa.
  7. El lliurament de la bufanda es realitzarà en el transcurs d'un sopar que totes la participants de Bufandarra celebrarem durant la primera quinzena de setembre (data encara per decidir).
  8. Durant tot aquest temps podeu posar-vos en contacte amb la vostra sorpresa, enviant-li emails, deixant-li comentaris en el seu blog o missatges en aquest mateix blog. Però no reveleu la vostra identitat!


CÒPIA I PEGA AQUEST FORMULARI EN UN EMAIL PER APUNTAR-TE:
Nom i nick:
Email (per crear usuari al bloc):
Adreça del teu blog:
Materials preferits:
Al·lèrgies a algun material:
Colors preferits:
Alguna altra indicació sobre com t'agraden les bufandes:

3 comentaris:

Pushka ha dit...

Jo ja m'he apuntat!!

bufanda ha dit...

Yo també m'he apuntat...

smith ha dit...

One such listing is on the market on 우리카지노 the largest videogame platform Steam beneath «Casino Games»