dissabte, 15 de setembre de 2007

IMPORTANT: Lliurament Bufandarra!

Hola! Com van aquestes bufandes? Espero que bé, perquè ja queda poc per la data d'entrega! :)

De fet us volia parlar d'això: en la darrera quedada de BK! vam estar parlant de la cerimònia de lliurament de les bufandes, i vam pensar que una bona forma de fer-ho seria amb un bon berenar el dilluns 24 de setembre: es una bona data perquè es dilluns (día normal de les quedades) i a més és festa, amb lo qual pensem que ningú tindrà problemes per venir (a no ser que us aneu de pont, caradures! xD)

Respecte el lloc, algú va suggerir la Creperia Bretonne del Port Olímpic (per la qual ja sabeu que tinc debilitat xD) però he comprovat els horaris i malhauradament està tancada de 16:30 a 20:00. Així que si teniu alguna altra proposta de lloc, la podeu deixar als comentaris o dir-ho a la propera quedada.

De moment, la convocatòria oficial pel lliuramente de la Bufandarra és aquesta:
  • Dilluns 24 de setembre
  • 18:00 hores
Així ja podeu anar fent plans... i acabant les bufandes! :P

2 comentaris:

Elisabet ha dit...

Hola soy una de las participantes de bufandarra (eli), y he visto que habéis convocado la entrega de las bufandas el día de la Mercè. Al no trabajar en barcelona no tengo fiesta y me será imposible asistir, no sé si se pudiera hacer en fin de semana me seria más fácil asistir.

rosa ha dit...

El domingo 23 a las 20:30h en Plaza Catalunya "Balla, participa-hi, dances de Bollywood, amb Masala Cultural"
Así que a nosotras no nos iría bien la bufandarra ese dia a esa hora. De todas formas os esperamos allí para bailar un rato...